Logo-Lindicus
Logo-Lindicus

Lindicus

Welkom! 

Het doet ons plezier dat u de weg naar ons gevonden heeft.

Met veel enthousiasme stellen wij u de Lindicus voor, hét syndickantoor aan de Westkust (Nieuwpoort) waar uw vast goed beheerd wordt.

Lin Cleeren is een gedreven jonge syndicus met meer dan 10 jaar ervaring als vastgoedmakelaar-syndicus. Ze heeft haar sporen verdiend bij een gerenommeerd syndic kantoor te Middelkerke én te Koksijde, maar is nu klaar om op haar eigen benen te staan.

Lin is een echte syndicus in hart en nieren en staat gekend voor haar persoonlijke aanpak, transparantie en heeft oog voor details. Gepassioneerd door het vak zet ze zich in voor haar klanten. Dit door de spelregels te volgen en steeds op de hoogte te blijven van de laatste wetgeving en regelgeving. Door de jaren ervaring heeft ze een sterke kennis kunnen opbouwen waardoor ze gemakkelijk kan inspelen op de vragen en bekommernissen van de mede-eigenaars.

Een goede syndicus speelt een belangrijke rol in het ontzorgen van de mede-eigenaars, zodat deze met een gerust hart het beheer in handen geven aan de Lindicus. De hands-on mentaliteit uit zich niet alleen op administratief vlak door de boekhouding tot op de eurocent te doen kloppen, maar uit zich ook op technisch, juridisch, …  vlak. Hier kan de Lindicus echt het verschil voor u maken.  

Als u op zoek bent naar een goede, gedreven én ervaren syndicus die u met raad en daad kan bijstaan, dan is Lin Cleeren de persoon die u zoekt.

Aarzel niet om contact op te nemen voor vrijblijvend advies, informatie of een prijsaanvraag.

DSC_0525